Eetspiratie


Touch of Pink richt zich niet meer alleen op massage, maar ook op voeding. Naast mijn praktijk – waar ik massages geef – heb ik ook een foodblog genaamd Eetspiratie.

Voeding en gezondheid zijn nu eenmaal met elkaar verbonden. Ontspanning, massage en voeding komen allemaal samen in mijn praktijk Touch of Pink.

Op mijn blog vind je ‘eetspiratie’ voor elk moment van de dag. Van ontbijtjes tot tussendoortjes tot gezonde baksels tot een Indische rijsttafel. Ook mijn liefde voor Indisch eten en slowcooking komt in mijn blog goed tot uiting. Daarnaast schrijf ik regelmatig informatieve artikelen over voeding zoals ‘hoe leg ik een basisvoorraad aan’, test ik producten en deel ik graag tips over leuke plekjes die ik gespot heb.

Alle recepten op mijn blog zijn gemaakt ‘from scratch’ dus zonder pakjes en zakjes. Ik kook alles vers, omdat ik liever geen producten wil eten waar allerlei toevoegingen inzitten. Dit is een persoonlijke keuze en dat bevalt mij en mijn gezin goed. En nee, ik gebruik in mijn recepten geen dure superfoods of andere ingrediënten waarvan je de naam niet kunt uitspreken. Ook tel ik geen calorieën, reken ik geen voedingswaarden uit en let ik zoveel mogelijk op het gebruik van toegevoegde suikers.

Kijk voor je dagelijkse eetspiratie op www.eetspiratie.nl of volg eetspiratie op social media via:

Facebook
Instagram
Twitter