Rug-, nek- en schoudermassage (RNS)


Zitten de spieren in je rug, nek en schouders vast en wil je ze los laten masseren dan is deze massage van 30 of 40 minuten ideaal. Deze stevige – maar toch ontspannende massage met verwarmde olie – zorgt ervoor dat je jezelf weer lekker in je vel voelt.

Uit ervaringen van klanten blijkt dat de rug,- nek- en schoudermassage een ideale massage is voor het onderhoud van het lichaam. Veelal wordt ervoor gekozen om deze massage om de 6 weken te ontvangen zodat kleine pijntjes, klachten en spierknopen worden aangepakt.

 

MASSAGEKUUR – RUG-, NEK- EN SCHOUDERMASSAGE (5 BEHANDELINGEN)
Heb je vaak terugkerende klachten in het rug-, nek- en schoudergebied? Dan is de massagekuur wellicht geschikt voor jou. Door in een korte periode regelmatig deze massage te ondergaan, kun je de klachten snel verlichten. Touch of Pink biedt daarom een massagekuur aan van 5 behandelingen voor een totaalprijs van 122,50 euro (i.p.v. 150 euro).

MASSAGEKUUR +
Als probleemgebieden extra aandacht nodig hebben en 30 minuten eigenlijk iets te kort is… dan kunnen we in overleg kiezen voor de massagekuur+. In 10 minuten extra per keer kan ik net iets extra’s bieden! Voor de massagekuur+ betaal je voor 5 behandelingen in totaal 145 euro (i.p.v. 175 euro).

Klik hier voor de tarieven

 

BIJZONDERHEDEN:

  • Deze massage is bedoeld ter ontspanning.
  • Je mag bij deze massage een broek aanhouden.
  • Lees voordat je een massage ondergaat eerst de informatie onder het kopje over massage.