Rug-, nek- en schoudermassage met guasha gezichtsbehandeling (RNSG)


Deze massage is een combinatie van het losmaken van de spieren in het rug-, nek- en schoudergebied, ontspanning en verzorging van het gezicht.

De rug-, nek- en schoudermassage is één van de populairste massages in mijn praktijk. De meeste mensen ervaren op deze plekken van het lichaam regelmatig klachten. Het is prettig om dit regelmatig los te laten masseren als onderhoud van je lichaam.

Ook gezichtsverzorging is heel belangrijk, een massage van het gezicht heeft een zeer ontspannende werking. In je gezicht zitten veel reflexzones en meridiaanpunten die op een zachte manier met de guasha steen, de guasha roller en guasha creme worden behandeld. Als afsluiter wordt de hoofdhuid gemasseerd, zowel met de handen als met de guasha steen. Een guasha gezichtsbehandeling wordt in China ingezet als anti-aging. Door zacht met de steen over het gezicht te ‘schrapen’ worden blokkades opgeheven. Wallen en fijne lijntjes worden gemasseerd en afvalstoffen worden afgevoerd.

Na deze massage voel je jezelf weer soepel, ontspannen, je gezicht voelt opgefrist en je hoofd is leeg. Een mooie combinatie voor wie houdt van zowel massage als gezichtsverzorging.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met:

  • open wonden, acne en eczeem
  • kanker
  • injectables, zoals botox

Duur massage: ca. 60 minuten


Klik hier voor de tarieven


BIJZONDERHEDEN:

  • Deze massage is bedoeld ter ontspanning.
  • Bij deze massage kan een lage broek of alleen een slip gedragen worden. In verband met het gebruik van olie wordt wel geadviseerd om een eenvoudige slip te dragen.
  • Lees voordat je een massage ondergaat eerst de informatie onder het kopje over massage.