TOP-massage


Iedereen is anders en heeft ook andere wensen en behoeften, ook op het gebied van massage. Je kunt natuurlijk van een zachte of een wat stevigere massage houden. Of juist iets daar tussen in. Ook de reden om een massage te ondergaan is nooit precies hetzelfde. De ene persoon komt voor specifieke klachten, zoals last van de nek, rug of schouders en de ander vindt het moeilijk om te ontspannen en zou dit graag willen door middel van een massage.

Touch of Pink biedt diverse soorten massages aan. Is de keuze voor een massage te moeilijk of weet je niet precies wat bij jouw wensen of klachten past? Kies dan voor de TOP massage. Bij deze massage kijk ik naar wat jij op dat moment nodig hebt. Deze massage is ontstaan omdat mijn cliënten vaak zeggen “doe maar wat jij denkt dat nodig is”. Ze laten dan de keuze voor het type massage aan mij over.

Dat is dus precies wat deze massage inhoudt. Ik masseer vanuit mijn gevoel en stem dat met jou af. Er is geen plan of volgorde bij deze massage, maar al doende werk ik er naartoe om jou te laten ontspannen. Ik kan daarbij gebruik maken van verschillende massagetechnieken en de daarbij horende hulpmiddelen, zoals een guasha steen, kam, cup, warmtezak, warme olie, lomi lomi en Indonesische massagetechnieken, etc.

Duur massage: ca. 75 minuten


Klik hier voor de tarieven


BIJZONDERHEDEN:

  • Deze massage is bedoeld ter ontspanning.
  • Bij deze massage wordt alleen een slip gedragen. In verband met het gebruik van olie wordt wel geadviseerd om een eenvoudige slip te dragen.
  • Lees voordat je een massage ondergaat eerst de informatie onder het kopje over massage