Touch of Pink


DÈ PRAKTIJK VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL.
Speciaal voor vrouwen.


Touch of Pink is een sfeervol ingerichte praktijk, waar je terecht kunt voor een ontspannende massage met een Oosters tintje.


SIMONE

Simone Denis

Het gezicht van Touch of Pink ben ik, Simone Denis. Voordat ik begon met mijn eigen praktijk heb ik 5 jaar in het notariaat gewerkt. Ik heb toen de keuze gemaakt om iets voor mezelf te gaan doen. Iets wat ook écht bij mij past.

Ik kan in mijn praktijk mensen helpen, zich beter laten voelen, leren te ontspannen en helpen om lichamelijke klachten te voorkomen. Door mijn roots en interesse in Oosterse geneeswijzen heb ik bewust gekozen om te gaan masseren. Ik ben ervan overtuigd dat lichamelijke klachten voorkomen, beter is dan genezen. Massage ondersteunt daarbij.

In landen zoals China, India en Indonesië is massage een onderdeel van het dagelijks leven. Omdat ik ook door mijn roots aan deze landen ben verbonden, ben ik geïnspireerd geraakt en wil ik deze “gewoontes” ook overbrengen op andere vrouwen. Uit eigen ervaring weet ik wat een massage voor je kan betekenen en die ervaring wil ik nu ook anderen geven.

Mijn specialiteit is een massage van het rug-, nek- en schoudergebied gecombineerd met een hoofd- en gezichtsmassage. Ik gebruik daarbij veel Indonesische en Hawaïaanse massagetechnieken. Met de technieken die ik me de afgelopen 10 jaar eigen heb gemaakt, kan ik je helpen te ontspannen en je hoofd leeg te maken. Mijn favoriete massages zijn de rug-, nek-, schouder- met hoofd- en gezichtsmassage en de Lomi Lomi face massage.

Massage is dus een goed middel om je lichaam te onderhouden en dat is in deze drukke maatschappij geen overbodige luxe. Het is bewezen dat massage goed is voor zowel lichaam als geest en kan je ondersteunen als je uit balans bent.


TOUCH OF PINK

De naam Touch of Pink is op te splitsen in “Touch” en “Pink”. Touch staat voor aanraking, wat natuurlijk onlosmakelijk verbonden is met massage. Pink staat voor de vrouw, omdat ik in de praktijk alleen vrouwen masseer.

Ontdek bij Touch of Pink de verschillende vormen van massage en ervaar wat massage voor jou kan doen. Graag verwelkom ik je in mijn praktijk!

Simone Denis | Touch of Pink

Neem ook eens een kijkje op mijn foodblog Eetspiratie!